Etusivu > Tietoa Merimieseläkekassasta > Kiinteistöt > Asukas > Asunnon irtisanominen

Asunnon irtisanominen

Vuokra-asunto on irtisanottava aina kirjallisesti. Irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi (esim. lokakuun viidentenä päivänä irtisanotun asunnon vuokravastuu päättyy 30. marraskuuta).

Irtisanomisilmoitus tehdään ensisijaisesti sähköisesti Loki-verkkopalvelusta. Vaihtoehtoisesti tulosta  irtisanomislomake​, täytä huolellisesti, skannaa ja lähetä sähköpostitse: reskontra.merimieselakekassa@realia.fi.

Kun huoneisto on tyhjä, suoritetaan asunnontarkastus. Asukkaan olisi hyvä olla läsnä tarkastuksessa. Asunnon ja varaston tulee olla siivottuja. Avainten luovuttamisesta sovitaan Helsingin alueella Vuokraturva Oy:n kanssa (puh. 041 5280 318 arkisin 8-16) ja muulla paikkakunnalla paikallisen isännöitsijätoimiston kanssa.

Mahdollinen vakuusmaksun palautus tapahtuu noin kahden viikon sisällä asunnon tarkastuksesta. Vakuusmaksu ei ole tarkoitettu kattamaan viimeisen kuukauden vuokraa.

Nämä pdf-muotoiset lomakkeet voit avata ja tulostaa Adobe Reader -ohjelman avulla. Ohjelman saat maksutta osoitteesta http://www.adobe.fi/.

SÄHKÖINEN ASIOINTI

Merenkulkijat

Loki-palvelu>

Varustamot

Ankkuri-palvelu>

Hallinto

Extranet >