Etusivu > Tietoa Merimieseläkekassasta > Tietoa meistä > Ylläs-mökit

Lomamökkejä Ylläsjärvellä vuokrattavana

​Merimieseläkekassa tarjoaa merenkulkijoille vuokrattavaksi kahta uutta ja erittäin viihtyisää lomamökkiä Ylläsjärvellä Tunturi-Lapissa. Vierekkäiset mökit sijaitsevat 1,5 km etäisyydellä Ylläskeskuksesta. Sijainti on kaudesta riippumatta lomailun kannalta ihanteellinen. Hiihtolatu kulkee parin sadan metrin päästä ja lähimmälle hissille on matkaa noin 1,5 km. 

Ylläksellä voi kesällä ja alkusyksystä kalastaa, marjastaa, vaeltaa ja liikkua luonnossa. Vehreä luonto ja puhdas ilma houkuttelevat retkille ja vaelluksille Pallas-Yllästunturin kansallispuiston alueelle. Aluetta hallitsevat tunturit ja ympäröivät luonnontilaiset suot ja metsät. Maasto on vaihtelevaa mutta alueen hyvät ulkoilureitit ja kartat opastavat ulkoilijaa eksymättä kauneimmille näköalapaikoille. 

Pinta-alaltaan 85 m2:n lomamökeissä on makuusijat kaikkiaan kahdeksalle hengelle (6+2). Kahden erillisen makuuhuoneen lisäksi yöpymistiloja on parvella, ja parven sohva on levitettävissä parivuoteeksi. 

Pohjapiirrokset:

Mökki on erittäin hyvin varusteltu (sauna, erillinen Wc, pesukone, kuivauskaappi, astianpesukone, mikrouuni, liesi, tv ja radio. Vuokraan kuuluvat vuode- ja liinavaatteet (8 hengelle) sekä loppusiivous.

Vuokra-aika on viikko: sunnuntaista (klo 18) seuraavaan sunnuntaihin (klo 12).

Mökkejä vuokrataan ensisijaisesti merimieseläkelain mukaan vakuutetuille aktiivimerenkulkijoille ja MEL-eläkkeensaajille. Mökkiviikot jaetaan merenkulkijoille periaatteella, että samalle viikolle toiveen esittäneistä enemmän meripalvelukuukausia omaava  merenkulkija, joka ei ole aiemmin mökkiä vuokrannut, saa vuokrata mökin. 

Mökkivaraukset ensisijaisesti Loki-palvelun kautta sähköisesti tai sähköpostitse yllas@merimieselakekassa.fi.

 

SÄHKÖINEN ASIOINTI

Merenkulkijat

Loki-palvelu>

Varustamot

Ankkuri-palvelu>

Hallinto

Extranet >