Etusivu > Tietoa Merimieseläkekassasta > Tietoa meistä > Ylläs-mökit

Lomamökkejä Ylläsjärvellä vuokrattavana

​Merimieseläkekassa tarjoaa merenkulkijoille vuokrattavaksi kahta uutta ja erittäin viihtyisää lomamökkiä Ylläsjärvellä Tunturi-Lapissa. Vierekkäiset mökit sijaitsevat 1,5 km etäisyydellä Ylläskeskuksesta.

Sijainti on kaudesta riippumatta lomailun kannalta ihanteellinen. Hiihtolatu kulkee parin sadan metrin päästä ja lähimmälle hissille on matkaa noin 1,5 km. Linkki karttapalveluun​

Ylläksellä voi kesällä ja alkusyksystä kalastaa, marjastaa, vaeltaa ja liikkua luonnossa. Vehreä luonto ja puhdas ilma houkuttelevat retkille ja vaelluksille Pallas-Yllästunturin kansallispuiston alueelle. Aluetta hallitsevat tunturit ja ympäröivät luonnontilaiset suot ja metsät. Maasto on vaihtelevaa mutta alueen hyvät ulkoilureitit ja kartat opastavat ulkoilijaa eksymättä kauneimmille näköalapaikoille. 

Pinta-alaltaan 85 m2:n lomamökeissä on makuusijat kaikkiaan kahdeksalle hengelle (6+2). Kahden erillisen makuuhuoneen lisäksi yöpymistiloja on parvella, ja parven sohva on levitettävissä parivuoteeksi. Mökkeihin ei saa viedä kotielämiä.

Pohjapiirrokset:

Mökki on erittäin hyvin varusteltu (sauna, erillinen Wc, pesukone, kuivauskaappi, astianpesukone, mikrouuni, liesi, tv ja radio. Vuokraan kuuluvat vuode- ja liinavaatteet (8 hengelle) sekä loppusiivous.

Vuokra-aika on viikko: sunnuntaista (klo 18) seuraavaan sunnuntaihin (klo 12).

Mökkejä vuokrataan ensisijaisesti merimieseläkelain mukaan vakuutetuille aktiivimerenkulkijoille ja MEL-eläkkeensaajille. Mökkiviikot jaetaan merenkulkijoille periaatteella, että samalle viikolle toiveen esittäneistä enemmän meripalvelukuukausia omaava  merenkulkija, joka ei ole aiemmin mökkiä vuokrannut, saa vuokrata mökin. 

Mökkivaraukset ensisijaisesti Loki-palvelun kautta sähköisesti tai sähköpostitse yllas@merimieselakekassa.fi.

 

SÄHKÖINEN ASIOINTI

Merenkulkijat

Loki-palvelu>

Varustamot

Ankkuri-palvelu>

Hallinto

Extranet >