Etusivu > Tietoa Merimieseläkekassasta > Tietoa meistä > Ylläs-mökit > Vuokraushinnat ja varausehdot

Ylläsmökkien vuokraushinnat ja varausehdot

Ajanjakso (vkot)

​MEL-vakuutettu ja

MEL-eläkkeensaaja

​Muut

​19-36 ja 41-48​330,00 euroa/vko​660,00 euroa/vko
​3-7, 37-40 ja 49-51​495,00 euroa/vko​825,00 euroa/vko
​17-18 ja 52-2​605,00 euroa/vko​935,00 euroa/vko
​8-16​750,00 euroa/vko​1080,00 euroa/vko

 

YLEISET VARAUSEHDOT

Merimieseläkekassa noudattaa vuokramökin tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen palveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä sopimusehdoissa mainitun ennakkomaksun.

VARAAMINEN JA MAKSU

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut laskussa mainitun ennakkomaksun ja toimitusmaksun eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin viisi (5) viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään neljä (4) viikkoa ennen oleskelun alkua. Ennakkomaksun yhteydessä peritään 13 €:n suuruinen toimitusmaksu.

Laskun yhteydessä lähetetään asiakkaalle ajo-ohjeet avaimenluovutuspaikkaan ja majoituskohteeseen. Mukana seuraa ohjeita myös mökin käyttöön.

Ellei loppusuoritusta ole maksettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruuntuneeksi. 

PERUUTUKSET

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Merimieseläkekassalle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

  • 31 päivää ennen oleskelun alkamista, palautetaan ennakkomaksu ja loppusuoritus takaisin vähennettyinä toimistokuluilla 13 € ja peruutuskuluilla 20 €
  • myöhemmin kuin 31 päivää ennen oleskelun alkamista, veloitetaan koko vuokra. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut Merimieseläkekassalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille. Asiakkaalla on oikeus saada, lukuun ottamatta toimisto- ja peruutuskuluja 33 € Merimieseläkekassalle maksamansa summa takaisin, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla (lääkärintodistus). Siinä tapauksessa, että Merimieseläkekassa saa vuokratuksi lomakohteen toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin kuin uudelta asiakkaalta saadaan vuokraa. 

MERIMIESELÄKEKASSAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Merimieseläkekassa voi irtisanoa sopimuksen, jolloin siitä on ilmoitettava asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa suoritukset takaisin.

AVAINTEN LUOVUTUS

Lomakohteen avaimet luovutetaan asiakkaalle laskun mukana lähetetyssä ohjeessa tai asukasohjeessa ilmoitetussa paikassa. Palauta avain samaan paikkaan, mikäli ei toisin sovita.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 18 lähtöpäivään klo 12. Lomamökin vuokraan sisältyvät vuode- ja liinavaatteet, perusastiasto, lämmitys ja sähkö sekä takkapuut. Myös loppusiivous sisältyy vuokraan. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon Merimieseläkekassalle.

HENKILÖMÄÄRÄ

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö (max. 8) kuin mitä ohjeissa on ilmoitettu. Teltan, asuntovaunun ja asuntoauton käyttö lomakohteen tontilla ilman Merimieseläkekassan lupaa on kielletty.

VALITUKSET

Kaikki lomakohteen varaukseen, varustukseen ja kuntoon liittyvät valitukset osoitetaan välittömästi Merimieseläkekassalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia asunnon kunnosta, esim. siivouksesta, emme hyväksy.

 

Yhteystiedot: Merimieseläkekassa, puh. 010 633 990 tai e-mail: yllas(at)merimieselakekassa.fi

SÄHKÖINEN ASIOINTI

Merenkulkijat

Loki-palvelu>

Varustamot

Ankkuri-palvelu>

Hallinto

Extranet >