Etusivu > Työhyvinvointi ja kuntoutus > Maresan

Maresan Oy - uusi merenkulun työterveyshuoltoyhtiö

Uusi työterveyshuoltoyhtiö, Maresan Oy perustettiin 29.6.2017. Yhtiö erikoistuu palvelemaan merenkulkijoita ja työnantajavarustamoita. 

Merenkulussa työkyvyttömyysriski on suuri. Vaikuttavalla työterveyshuollolla on tärkeä rooli työkyvyttömyysriskin ja työkyvyn heikentymisen ehkäisemisessä.  Merenkulun toimijoiden mielestä alan erityispiirteet tuntevalle työterveyshuollolle on suuri tarve. 

Perustetun yhtiön omistuspohja heijastaa merenkulun osapuolten yhteistä tahtoa.  Perustajina ovat Viking Line Abp, Suomen Merimies-Unioni SMU ry, Suomen Konepäällystöliitto ry, Merimieseläkekassa ja Aino Health Management Oy.   Yhtiön tarkoituksena on ensivaiheessa tuottaa palveluja merkittävälle osalle koko suomalaista merenkulkua.

- Yhtiön toimintakonsepti on merenkulkuun räätälöity, mutta konsepti toimii varmasti myös muille sektoreille. Yhtiön tavoitteena on lisätä työterveyshuollon vaikuttavuutta uusimpia etälääketeknologiaratkaisuja hyödyntäen ja parantaa siten koko suomalaisen merenkulun kilpailuasemaa, toteaa yhtiön valittu toimitusjohtaja Jarmo Iisakka.

Yhtiö aloittaa toimintansa vuoden 2018 alussa.  

Linkki Maresan Oy:n verkkosivuille​

SÄHKÖINEN ASIOINTI

Merenkulkijat

Loki-palvelu>

Varustamot

Ankkuri-palvelu>

Hallinto

Extranet >